joi, 10 octombrie 2013

ARGO Tractors, constructorul Landini si McCormick, promite ca va juca serios pe piata

Prin 2007 italienii de la ARGO renuntau la combinele Laverda in favoarea americanilor de la Agco. Nu pe loc, ci treptat, parca vroiau sa simta Golgota bursiera. Imi spunea cineva din staff-ul lor ca a fost o decizie foarte grea, pe care cei ce n-au pe mana o companie de sute de milioane de euro pe an, nu o pot intelege. Il cred. Doar Agco avea nevoie de combina Laverda ca de aer, s-o vopseasca in verde, rosu ori galben. Caci n-au combine. Au doar tractoare. Si nu cred ca au negociat cu manusi.

Anii au trecut, familia Morra, proprietarii ARGO, si-a revizuit drumul si acum a lansat Argo Tractors. Gata cu combinele! Doar tractoare! Si alea, Landini si McCormick. A, si Valpadana, niste jucarii pentru viticultori.

Mai jos sunt doar cateva fotografii despre unde vor sa ajunga italienii de la ARGO Tractors pana in primavara 2014 si care va fi gama lor de tractoare. Acum, dupa ce am vazut lansarea, pot spune ca sunt tipi hotarati. Sa ataci piata tractoarelor de 300 CP in Europa cu un tractor la randul lui pur sange european se traduce prin sa ataci Claas si Fendt la ei in vizuina cu un ogar nedus la vanatoare. Grea misiune. Dar acum 10 ani tractoarele Claas erau surpriza zilei. Si nici azi Claas nu se lasa mai jos. In vara trecuta, cand au lansat Axion 900, au izbit limpede in concurenta lor germana, cautand sa le dea KO. De ce nu ar face figura asta si Landini / McCormick?








 












  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu