luni, 4 iunie 2012

Cum a aratat petrecerea de 1 iunie organizata de Biso Romania




Adrian MIHAI

Centrul de competente nou ridicat la Drajna de Biso a fost, de 1 iunie, gazda unei petreceri dedicate celor mici. Au participat peste o suta de copii, ai salariatilor si de la gradinita si scoala privata, Helikon din Calarasi, care si-au serbat ziua cum au stiut ei mai bine, printre baloane, jucarii, acadele si cu multa voie buna. 

Copiii de gradinita au început primii distractia, de dimineata. Sufletul petrecerii a fost clovnul Bozo, special angajat de Biso. Iar cand vorbesti de o petrecere cu atatia copii, într-o hala, primul lucru pe care ti-l imaginezi este galagia. Liniste s-a facut doar pentru un scurt moment, la un numar de iluzionism. Bozo a colorat o carte pentru copii cu o bacheta magica si un “abracadabra” cât ai clipi, iar cei mici au råmas cu guritele cascate. Dar si-au revenit repede...

Personal, n-am våzut atât de mul¡i copii fericiti, râzând cu pofta la fiecare nou exercitiu nascocit de clovn. Si avea imaginatie.

Dupå câteva ore, când au totalizat probabil zeci de kilometri parcursi dintr-un colt în altul al show-room-ului, copiii de gradinita s-au retras spre casa de mâna cu parintii. 

Dar petrecerea si muzica din show-room-ul Biso nu s-au terminat. La prânz a venit  apoi rândul scolarilor sa "invadeze" sediul companiei de utilaje agricole. Trecuti de momentul când se bucura la un clovn, ei au fost animati de un instructor de dans, care le-a dat copiilor probabil primele lectii de sport de discoteca.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu